DIPILIH

MESIN

GEARBOX PLANETARY

Kotak gear planét seueur dianggo salaku pangurangan laju motor servo sareng motor stepper.Rasio ti 3 nepi ka 512, kotak gear planet urang mangpaat dina ampir sagala hal.

Planetary gearboxes are widely used as speed reducer of servo motors and stepper motors. Ratio from 3 to 512,  our planetary gear boxes are useful in almost any case.

Dumasar kana kualitas sareng jasa kami

kami yakin bakal ngarojong anjeun ogé.

Produk utama kami nyaéta motor gear AC,
Motor gear DC, kotak gear planet, motor kendang, motor servo sareng saterasna.

Ngeunaan

Saiya

Saiya Transmission Equipment Co., Ltd. mangrupikeun pabrik desain motor dumasar kana téknologi Akreditasi Kualitas ISO9001.Diadegkeun dina 2006, kami parantos janten panyadia profésional salami dasawarsa.Produk utama kami nyaéta motor gear AC, motor gear DC, kotak gear planet, motor kendang, motor servo sareng saterasna.

panganyarna

WARTA

  • Analisis operasi industri motor leutik sareng sedeng di Cina

    Kelas lemah sareng sedeng tina gulungan baja silikon anu digulung tiis mangrupikeun salah sahiji bahan baku utama motor ukuran sedeng sareng leutik.Jeung biaya akun ampir sapertilu.Ku sabab kitu, pikeun ngontrol biaya, sababaraha pabrik motor khususna perusahaan produksi swasta, ...

  • Interprétasi téknologi micro-molding motor gear transmisi

    Kalayan pamekaran sains sareng téknologi sareng ngagancangkeun prosés industrialisasi, pasar masa depan pikeun miniaturisasi.Precision paménta komponén bakal ningkat.Sarta alatan skala mikro-mékanis leutik, bisa ngahontal wewengkon operasi spasi sempit, ...

  • Katerangan sareng ngungkulan motor gear

    Perkenalan dasar gear moto Speed ​​reducer diwangun ku gear sareng motor, janten urang nyauran gear motor.Gear motor biasana disayogikeun ku sets.gear motor lengkep tiasa seueur dianggo dina metalurgi baja, angkat transportasi, produksi mobil, elec ...